About me

Olen Airi Mikkelä, 20-vuotias sulkapalloilija.

 
Asun tällä hetkellä Tanskassa Odensessa.

Haluan päästä olympialaisiin vielä jonakin kauniina päivänä.
 
Minulla on juuri nyt hyvä elämä: saan keskittyä täysiin urheiluun, treenata 2-3 kertaa päivässä, opiskella omaan tahtiin avoimen yliopiston nettikursseilla ja kokea uusia juttuja uudessa maassa.

 
Toivon
säilyväni fyysisesti ehjänä (ja miksei henkisestikin), jotta voin jatkaa urheilua mahdollisimman pitkään ja saavuttaa tavoitteitani.
 
Vihaan huonoja treenejä, liian löysiä jänteitä, isoja ja valkoisia halleja sekä häviämistä tottakai.
 
Pelkään, että vielä jonakin päivänä unohdan pukea shortsit/hameen verkkareiden alle, menen kentälle, lämmittelyjen jälkeen otan verkkarit pois ja.....hups!
 
Kuulen usein muilta ihmisiltä näyttäväni 16-vuotiaalta, varsinkin pelatessani.
 

Pohdin välillä treenejä, eri lyöntejä, jalkatyötä ja muuta sulkapalloon liittyvää illalla sängyssä ja sitten en saa unta. 
Rakastan kovia treenejä, voittamista, hyviä treenikavereita, kehuja valmentajalta tai treenikaverilta, onnistumista ja uusien juttujen oppimista.
 
Minä aina hörppään kaksi kulausta vettä kentällä lämmittelyiden jälkeen juuri ennen pelin alkua.
 

Minä olen aamuihminen - herääminen on yksi päivän parhaista hetkistä! On ihanaa, kun on koko päivä edessä ja yleensä heti ensimmäisenä pääsee aamutreeneihin pelaamaan.
 
Laulan kisamatkoilla usein aina heti aamulla kun herään ja mun huonekaverit nauraa joka kerta.
 
Itken helposti urheilua katsoessani. Eläydyn toisten pettymyksiin ja etenkin niihin iloihin ja onnistumisiin todella vahvasti!
 

En aina ole tarpeeksi kärsivällinen uusien tekniikoiden ja muiden asioiden opettelussa ja sitten saatan olla todella hankala valmennettava.
 
Kirjoitan usein Nalle Puh -vihkooni ylös kehityksen kohteita, palautteita valmentajilta, hyviä treenejä, ajatuksia peleistä ym.
 
Hämmennyn usein, jos joku kehuu minua enkä osaa reagoida mitenkään järkevästi, vaikka oikeasti saatan fiilistellä kehuja vielä monta päivää jälkeenpäin.
 
Tarvitsen kisa-aamuina puuroa ja muutenkin hyvän ja ison aamupalan.


4 kommenttia:

 1. Tämä oli hauska ja tosi kiva juttu tämä "about me" ! =) Kiva tietää tollasia asioita mitä kirjotit, nii osaa nähdä näitä blogikirjoituksiakin eri näkökulmasta kun tietää enemmän kirjoittajasta =)

  VastaaPoista
 2. Tuo kehujen vastaanottaminen on varmasti monelle vaikeaa. Seuraavan kerran kun joku kehuu sinua, katso henkilöä silmiin, hymyile kauniista ja sano "Kiitos". Tällä tavalla osoitat että olet ottanut henkilön huomioon ja arvostat hänen kehujaan :) Muuta ei oikeastaan tarvitse sanoa tai tehdä, ei se sen kummempaa ;)

  Katsekontakti ja lämmin hymy, joka reflektoi omaa tunnetilaasi kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näinhän se pitäisi mennä! :) Taitaa olla monelle vaikeaa, varsinkin meille hölmöille suomalaisille... :)

   Poista